Spiritualiteit.

SPIRITUALITEIT...
Een reis naar binnen! Teruggaan naar de basis van het bestaan.
 
_________________________________________________________________________________________________________
A-dvaita:
De Advaita Vedanta is een filosofische manier van denken wat duidt op non-dualisme. De belangrijkste filosoof van deze stroming is Sri-Shankara. Indien u geïnteresseerd bent om lichaam en geest volledige rust te gunnen zijn er mogelijkheden tot individuele coaching sessies (door Rob) of creatieve workshops (door Anne). Het is een andere manier van positief denken. Dat kunt u dagelijks in het leven toepassen waardoor u plezieriger, makkelijker en eenvoudiger zult leven.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________________________________________________
Spiritualiteit:
Is een geestelijke levenshouding die zich bezighoudt met het bewustzijn met een intuïtieve levensstijl. Met liefde naar jezelf kijken, de natuur en de wereld om je heen. Alles bewust beleven. Dit maakt het leven boeiender.
Bij Finca Erbalunga bent u sterk als u zwakte durft te tonen. De zon maakt van deze energieplek iets mythisch en laat u de wereld met andere ogen zien.
Roep de rust op in uzelf.
 
 
 
 
 
 
 
 _____________________________________________________________
 
Het is heel wat spiritueler om af te wachten wat het leven van ons wil, dan dat zelf met onze egoïstische wensen en amibities te bepalen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dru-yoga:
Ook wel yoga van het hart genoemd. Het is een beweeglijke vorm van yoga
opgevolgd door ontspanning en meditatie, ondersteund door rustgevende lounge/relaxmuziek. Deze vorm van yoga symboliseert het vinden van een stille plek van binnen. Dru-yoga helpt de wereld liefdevoller te zien en met vertrouwen in het leven te staan.
Mahatma Gandhi was een groot voorstander van Dru-yoga die hij leerde van zijn ouders. Ook Anne is daar een groot voorstander van!
Iedere dinsdagavond is er in het nabijgelegen Alcalali een diepe meditatie op een speciale plek met bijzondere mensen.
Met liefde nodigt Anne u uit om mee te gaan naar deze bijzondere plek...


 
Comments