Het goede landgoedgevoel van Finca Erbalunga!

DROMEN  ZIJN  ER  OM  TE  LEVEN...  NIET  OM  TE  WENSEN!
It´s a way of life. 
 
_________________________________________________________________________________________________________
Wonen als GOD in Fra... uhhh Spanje!
FINCA ERBALUNGA ligt gelegen in het AARTS-Paradijs, op steenworp afstand van het authentieke dorpje Lliber, aan de voet van de "Montañeta". Voor ons huis ligt de droge Jalónrivier die soms zeer ontstuimig is. Achter onze achterpoort ligt de Sierra-de-Castellara waarin de bekende klimwand Peña Roja valt. (zie pagina klimwand Peña Roja). Hier krijgt u respect voor de natuur, komt de geur van bergkruiden u tegemoet en wordt de ratrace van het leven een tandje lager gezet.
Wij wonen in een zeer rustige, natuurlijke en landelijke omgeving waar u de helende werking van stilte kunt ondergaan.
Onze landelijke tuin is 5000m2 groot, waarin de natuur zijn gang mag gaan en overgaat in een prachtige natuur van honderden hectares.
Vanaf ons zonovergoten terras heeft u een prachtig en weids uitzicht op het nabijgelegen dorpje Jalón/Xaló, wijnvelden en amandelboomgaarden.
Wij hebben deze finca in 2002 gebouwd in authentieke stijl.
 
Bijschrift onderstaande foto:
Finca Erbalunga is een oase van rust. Een gróót genieten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________________________________________________
Lliber:
U vindt Lliber in de Spaanse Costa Blanca, tussen Valencia en Alicante. Bij Benissa ongeveer 7km het binnenland in. Het valt onder de Marina Alta (provincie Alicante).
Het kleine dorpje Lliber is een van de vijf dorpjes die in de door bergen omsloten Jalónvallei ligt. Lliber heeft ongeveer 700 inwoners en ligt 274mtr boven de zeespiegel.
De Costa Blanca is een van de gezondste plekken op aarde! Dit komt vanwege de schone lucht en het fantastische klimaat. De omgeving heeft ontzettend veel te bieden. Met enige regelmaat wordt er aan deze site gewerkt. Binnenkort verschijnt er een landkaartje en diverse links op deze pagina.
 
 
Bijschrift foto rechterkolom:
Een stilteplek in de tuin om te mijmeren, mediteren of voor prachtige momenten.
 
Bijschrift onderstaande foto:
Lliber wordt omringd door wijnvelden. Op de achtergrond rechts: Jalón.
 
        
 
De bakker van Lliber
heeft dagelijks verse warme croissantjes...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omgeving:
Op anderhalve kilometer ligt het dorpje Jalón/Xaló waar u boodschappen kunt doen of op het dorpspleintje kunt genieten van een verfrissend drankje en Spaanse tapashapjes. Op zaterdagmorgen is er een rastro (vlooienmarkt).
In 15 à 30 minuten rijden ligt u op de meest fantastische zandstranden van de Costa Blanca: Altea, Benidorm, Calpe, Denia of Moraira. Deze toeristische plaatsen hebben een heleboel te bieden.
Op 1 uur rijden zit u in het centrum van Valencia of Alicante. Vooral Valencia moet u als wereldstad niet onderschatten. Neemt u de moeite om het Spaanse binnenland te ontdekken dan komt u er achter hoeveel moois dit land (aan prachtige natuurschoon) te bieden heeft.
Wij hebben uitgestippelde auto- of wandelroutes en ordners vol ideeën om uw vakantie een avontuurlijk tintje te geven.
 
Golfen (met speciale prijzen), tennissen of paardrijden:
Rob geeft graag golfles of speelt graag een potje tennis met u. U kunt mountainbiken of paardrijden! Zie ook pagina wandelen in de omgeving.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments