Reacties van onze gasten.

 BIENVENIDOS  A  ESPAÑA...  BIENVENIDOS  EN  LLIBER!
 
Dankjewel dat u onze gast was.
Ook wij hebben van uw bezoek en gesprekken genoten en hopen u snel weer terug te zien in het AARTS-Paradijs wat Lliber heet.
 
Zonnige groeten vanuit Finca Erbalunga:
Rob&Anne Wittebol-Aarts.
_________________________________________________________________________________________________________
 
Marieke en ik hebben hier een heerlijke week gehad. Genoten van elkaar, de rust, de wijn, de tapas, de zon, de zee, het strand en de gezelligheid. Het is een heerlijke plek om zo wat na te zomeren. Bedankt voor de gastvrijheid en leuk jullie te hebben leren kennen. Komen absoluut terug!
 
Lieverds. Een belevenis om hier te zijn. Een hoogtepunt in ons leven! Dank voor jullie goede zorgen. Hier past maar één woord: GEWELDIG!!!
 
 
Tja, welke noten kunnen er nog toegevoegd worden aan de lofzang, die we vorig jaar al over deze HOF VAN EDEN hebben uitgestrooid! (....) De mate
van genot in de afgelopen weken is nauwelijks in een cijfer uit te drukken, maar laten we het houden op een typisch Spaanse uitdrukking (eigen fabrikaat): Tremendo relagado!
 
Voor jullie moeilijk voor te stellen maar ik heb genoten van 12 dagen lekker luieren en lezen. Dank voor jullie gastvrijheid, het gebruik van jullie heerlijke zwembad, het lekkere eten en het gezelschap bij het slaapmutsje op de ligstoelen. Geloof het of niet maar ik heb geen tijd gehad om al mijn boeken te lezen. Vakanties zijn altijd te kort! Bedankt voor alles.
 
HET AARTS-PARADIJS
DE HOF VAN EDEN...
 
Bijschrift foto: Een van de vele stilteplekjes in onze tuin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik logeer bij de buren Leo&Lucie maar dat doet er niets aan af. Om hier in dit prachtige Lliber te mogen zijn is een verademing en verrijking. Niet alleen de geweldige mooie gastvrije huizen maar ook de rust, natuur en sfeer doet een mens goed. Ik voel me dan ook zeer vereert en rijk om dit met elkaar te mogen beleven en voelen (...). Ik hoop dan ook echt nog eens (een of meerdere keren) dit heerlijke stukje paradijs te mogen bezoeken. Lieve vrienden, dank voor jullie warme vriendschap en aandacht voor mij en graag tot ziens. Dikke knuffel..
 
_________________________________________________________________________________________________________
(...) In 2005 vooral ingenomen door de prachtige omgeving en jullie mooie huis. In 2008 ingenomen door jullie eigenschappen en karakters. Anne altijd klaar voor de kids, enthousiast, positief het beste in hen naar boven laten komend(schildersworkshop, jeu-de-boulen, speurtocht, bbq etc). Als kind zou je zo´n tante hébben!
 
Natuurlijk wisten we van te voren dat het weer een leuke en fijne vakantie zou worden bij jullie. Omdat we iets langer dan de vorige keer zijn geweest hebben we daardoor ook meer van jullie dagelijkse leven meegemaakt. Genoten van de gastvrijheid (...) Ontzettend bedankt voor alles!
Het was weer toppie.
 
Lieve schatten,
"de lengte van je leven kun je niet bepalen... de breedte wel"
Mijn lijfspreuk was alleszeggend de afgelopen tien dagen. Het was bijzonder breed. Tot de volgende keer. Dikke kus (op de mond), Leendert.
(Op 28 December 2008 is Leendert overleden).
 
Bijschrift onderstaande foto: De amandeloomgaard...
Een klein gedeelte van onze tuin met de klimwand  op de achtergrond.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle gasten schrijven in dit prachtige boek, zo wij ook, maar niet als gasten! Wij WOONDEN in jullie prachtige huis en voelden ons daar vanaf dag één thuis alsof het van ons was. We hebben hier heerlijke dagen gehad met als vaste inwoner onze lieve vriend (hond) Fiedel die ons over de bergen tijdens schitterende wandelingen ons letterlijk de weg heeft gewezen (...). Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en gastvrijheid. Deze vakantie vergeten wij niet snel. Kus...
 
 
Een geweldige "One night stand" ervaring. Alles is in balans met veel aandacht voor detail. Het is indrukwekkend om te ervaren hoe gezorgd is voor één nacht bezoek. Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid. We weten
het zeker: We laten het niet bij een eenmalig bezoek en zeker niet voor één nacht. We´ll be back(...). Een bijzondere plek waar bijzondere mensen leven met inmiddels veel levenservaring die mij in het bijzonder doen sterken in mijn gedachten om een andere levensroute in te slaan. Nogmaals bedankt voor alles. Het was SUPER!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het is alweer een poos geleden dat wij bij jullie waren voor de mozaïkworkshop en het leven gaat hier inmiddels weer z´n gewone gangetje. En toch... iets is er veranderd... we leven "nog" bewuster dan we voorheen al deden (...). En jullie raden het al, onze gesprekken met jullie hebben de aanzet hiertoe gegeven. Dit heeft ons tot nu toe al veel geholpen in moeilijke momenten. Onze dank voor jullie wijze woorden.
 
Bijschrift onderstaande foto: De Alm...
In dit gedeelte van onze tuin hoort u slechts vogeltjes fluiten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij zijn al weer opgeslokt door onze dagelijkse beslommeringen, terwijl het nog geen week geleden is dat wij bij jullie in Lliber waren. Nogmaals dank voor de fijne dagen die wij met jullie hebben doorgebracht. Wij hebben er echt van genoten, met name de rust die er in jullie omgeving is.
 
Ik voel me heel stil van binnen terwijl ik jullie wil laten weten hoezeer ik het waardeer dat ik hier bij jullie 2 dagen heb mogen logeren. Met jullie gedeeld en uitgewisseld in gesprekken en tijdens stille momenten. Op zo´n bijzonder mooie plek, midden in de ongerepte natuur, in de stilte, temidden van natuurgeluiden. Samen met twee prachtige, natuurlijke mensen voel ik me zeer gezegend om jullie te hebben leren kennen (...).
Dankjewel dat ik bij jullie heb mogen zijn! Het is een fantastische ervaring geweest en helend. Niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk.
Heerlijke maaltijden!!! Dank-dank-dank. Het was heel bijzonder.
 
Bijschrift onderstaande foto:
Wij wonen tussen wijnvelden en amandelboomgaarden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb nog nooit zulke gastvrije mensen ontmoet die ons ontvingen met heerlijk eten en heerlijke wijn en daarna (voor mijn gevoel) half Spanje hebben laten zien met veel enthousiasme. Ik heb heel erg genoten...
 
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie huis straalt wamte en gezelligheid uit. Wij ontdekken elke dag nieuwe dingen. Ook het uitzicht blijft boeien. Kortom: Het is hier heel goed toeven en het was een feest om hier te zijn. We hebben kennis gemaakt met Raphaël en zijn geiten...
Comments